auto ledverlichting
 
 
 
 
 
 
Led autoverlichting is geweldig in opkomst! Het is zelfs zo dat nieuwe auto`s vanaf 2011 voorzien moeten zijn van led- dagrijverlichting. Deze ledverlichting is dus niet alleen functioneel, het is ook nog eens prachtig om te zien! Bent u een echte autoliefhebber, dan kunt u niet om deze ledverlichting heen!
 
Voordelen 
Uw automobiel is beter zichtbaar voor tegenliggers. Led`s zijn superklein dus er is meer `speelruimte` voor de ontwerpers van auto`s. De uitstraling van de led`s lijkt meer op ons daglicht en zorgt voor een prima contrast. De energiezuinigheid speelt uiteraard een belangrijke rol.
Nog een voordeel is dat led`s beter tegen schokken en trillingen bestand zijn dat de ouderwetse autolampen.
 
ledverlichting auto
 
Toepassingen 
Op de eerste plaats wordt het gebruikt om een auto te tunen. Er worden led- lampjes op het dashboard gemonteerd of de oorspronkelijke lichtjes worden door led`s vervangen. In diverse kleuren verkrijgbaar dus u kunt uw auto helemaal inrichten zoals u dat wilt.
Ook is het mogelijk het kentekenbord te omlijnen met led- lampjes.
 
led autoverlichting
 
Vooral de lichtslang wordt gebruikt om uw auto een extra dimensie te geven. De lichtslang is buigbaar dus makkelijk aan te brengen rondom diverse auto- onderdelen. De lichtslang is in vele kleuren beschikbaar, is prijzig in aanschaf maar u krijgt er een mooie uitstraling voor terug.
 
auto ledverlichting