Decoratieve verlichting geeft ongekend mooie uitstraling!

| Meer
decoratieve ledverlichting
 
 
 
 
 
 
 
 
Met decoratieve ledverlichting zijn de toepassingen eindeloos te noemen. Van bijzonder subtiel tot mooie kleurwisselingen op een groot oppervlak. De hedendaagse led technologie maakt elke verlichting mogelijk!
 
Waarom?
Dat is bedoeld om een object meer uitstraling te geven zoals een gebouw, een logo of uw huis. Vooral gekleurde spotjes geven een bijzondere uitstraling.
 
Elke kamer vraagt om iets anders
Elke kamer is anders dus speelt de kleur van de ledstrip verlichting een rol van betekenis.
Een woonkamer moet een sfeervolle verlichting hebben, een keuken ook maar ook moet daar de verlichting functioneel zijn. En een kantoor moet natuurlijk helemaal functionele verlichting hebben.
 
decoratieve ledverlichting
 
Producten
Om te beginnen met het led paneel. Rechthoekig en vierkant in diverse afmetingen. Geschikt voor tegen de wand en plafond. Is er in een vaste kleur of in RGB kleurwisseling. Daarnaast is er een keuze uit panelen met externe controller of met een ingebouwd programma. Tenslotte zijn er led panelen die dimbaar zijn.
 
Een groot rechthoekig led paneel van 60x30 centimeter met RGB kleurwisseling en met een controller.
 
Bijzonder mooi is de led sterrenhemel. Hierin zitten 80 fiber RGB ledjes. De lengte van de fibers zijn 1,5 meter en wisselen langzaam van kleur en u komt er niet op uitgekeken!
 
decoratieve verlichting