Ledverlichting wordt steeds goedkoper dus stap nu over!

| Meer
goedkope ledverlichting
 
 
 
 
 
 
Ledverlichting is de toekomst en dat komt omdat energie een steeds groter probleem wordt. U ontziet niet alleen het milieu, ook uw energienota zal een stuk lager uitvallen! Daarbij komt ook nog dat het een goedkope verlichting is.
 
Verschillen
Een normale gloeilamp heeft ongeveer 1000 branduren. Daarentegen heeft de spaarlamp al ongeveer 7500 branduren. Een ledlamp heeft veel meer branduren en afhankelijk van de kwaliteit tussen de 30000 en 50000 uren.
 
goedkope ledverlichting
 
Voorbeelden
Een flexibele ledstrip van ruim een halve meter in de kleur warm wit. Er zitten 30 leds in en draait op 12 Volt. Deze strip is in te korten per 4,7 centimeter. Goed toe te passen in uw keuken of als decoratieverlichting.
 
Dezelfde flexibele ledstrip maar dan in RBG kleur.
 
In de kleur warm wit is deze ledverlichting die uit één led bestaat. De lengte is ruim een halve meter en heeft een stralingshoek van 120 graden. Het voltage is 16 Volt en de levensduur ligt rond de 35000 branduren.
 
Een aluminium ledstrip van een halve meter in de kleur warm wit. Is eenvoudig te monteren en vindt zijn toepassing in kasten, onder keukenkastjes en in koelingen. Er zijn 15 leds en draait op 12 Volt.
 
goedkope ledverlichting